להלן סקירה כללית של המסים שחלים במספר מדינות יעד חשובות עבור ישראלים אשר משקיעים או מהגרים לחו"ל. סקירה זו מתייחסת ליחידים ולחברות תושבי ישראל.
הצוות שלנו, הכולל עורכי דין ורואי חשבון מומחים למיסוי בינלאומי, צבר ניסיון רב שנים בהגירה למספר רב של מדינות דבר שהינו חיוני ללקוח למתן יעוץ כולל ושלם למיסוי בינלאומי ופתרון שלוקח בחשבון לא רק את המס הישראלי אך גם את המס הזר. כלל הפתרונות שאנו מציעים מכסים ומשלבים בצורה אופטימלית בין הדין הישראלי לבין הדין הזר.
הספר יצא לאור בחודש יוני 2021 על ידי חברת רילוטקס בע"מ (RELOTAX LTD) והוא מתפרס על פני 715 עמודים. הספר כולל ניתוח מעמיק של כלל הסוגיות הקשורות למיסוי בינלאומי ליחידים המהגרים או עושים רילוקיישן לחו"ל, לתושבים חוזרים, לישראלים המפיקים הכנסות בחו"ל, לחוקרים וסטודנטים, לנוודים דיגטליים, למיסוי מניות/אופציות בידי עובדי רילוקיישן, למס יציאה ועוד .